By 4 juli 2014 Read More →

Bliklopen maken

Iedere kinderverjaardag is een feest op zich. Het organiseren van een kinderfeestje kan echter nog al eens zorgen voor stress, want jeetje wat moeten we dit jaar nu weer bedenken…

Over de top hoeft een kinderfeestje echt niet (meer) te zijn. Lekker spelen met elkaar vinden de meeste kinderen al leuk genoeg. Laten we daar dan nu maar eens fijn van profiteren: We gaan ouderwets bliklopen dit jaar!

bliklopen feestje zelfmaken

DIY bliklopen maken

Voor een potje bliklopen versier je lege blikjes met wat mooi papier en oogjes (Hema). Gaatje aan beide kanten voor een touwtje en klaar is Kees!

bliklopen maken budget DIY

styling: Myrthe Smith – fotografie: Monique Ferron voor Moodkids.nl

Drie andere leuke zelfmakers van blik zijn:

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.