By 28 juli 2015 Read More →

10 Survivaltips om indoor speeltuin te overleven

Het is vakantie en het regent. De kids moeten hun energie kwijt en jij je kids… 😉 Zie daar de oplossing: het indoor speelparadijs. Walhalla of de hel? Wij zijn er nog steeds niet over uit. Aan de ene kant is zo’n dagje vreselijk vermoeiend (hallo piepende oren!). Aan de andere kant kan het ontzettend relaxed zijn (uh, nou ja, dat hebben we van horen zeggen, hè…).

Mocht jij deze week besluiten om samen met je kids een indoor speeltuin te bezoeken; hier zijn wat survivaltips om zo’n dag door te komen. Oh, en ben jij wellicht zo’n ouder die gillend achter je kids de glijbaan afgaat? Die stiekem dezelfde glijbaan terug omhoog loopt? Gierend van het lachen in de ballenbak ligt en smult van kleffe friet met mayo? Lucky you! Sla deze onderstaande tips dan maar lekker over…

glijbaan indoor speltuin

Survivaltips: zo overleef je de indoor speeltuin

#1 Spreek met je kinderen af hoelang je gaat en hou je daar aan. Zij blij, jij blij.

#2 Ga samen met een vriendin. Of neem extra kinderen mee en ga alleen. Dan kunnen jouw kids uiteindelijk ook eens met anderen mee en heb je een ‘dagje vrij’.

#3 Zoek naar een speelparadijs in de buurt dat leuk is (leuk = wifi, schoon, ruim van opzet, et cetera).

#4 Neem zelf wat lekkers te eten/drinken mee en fake een voedselallergie (Hadassa vroeg zich eerder ook al af wat je moet eten in een indoor speelparadijs)

#5 Lees je door de tijd heen. Neem wat tijdschriften mee of een goed boek.

#6 Een indoor speelparadijs is eigenlijk net als een werktuin. Kun jij je goed afsluiten van omgevingsgeluid? Werk! Mail en schrijf aan één stuk door.

#7 Neem desinfecterende doekjes mee (zo stoor je je minder aan de vieze tafeltjes en wc’s).

#8 Trek je niets aan van anderen en speel mee. Gil net zo hard als je kind en lach totdat je er buikpijn van krijgt.

#9 Beloon jezelf met iets lekkers/leuks. Zo heb jij ook iets om naar uit te kijken na dit uitje.

#10 Let it go… Het kan niet eeuwig regenen, toch?

Heb jij nog andere tips om een dagje indoor speeltuin te overleven? Deel ze met ons op Facebook!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Lifestyle

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.