By 23 april 2017 Read More →

Maak zelf een Koningsdag t-shirt met vlaggetjes

Bijna Koningsdag én meivakantie. Dat vraagt om gecombineerd entertainment. Meteen twee vliegen in één klap!  

We bedachten een heel simpel ontwerpje allemaal kleine rood-wit-blauwe vlaggetjes voor op je t-shirt. Pak de textielstiften erbij en maak samen of laat je kind alleen een Koningsdag T-shirt. Super leuk toch? We verfraaiden het t-shirt met deze leuke oranje strik, hoedje erbij, vlaggetjes op de wangen en Job was weer klaar voor de Koningsspelen. En ja die move? Job is momenteel into hiphop. Vet cool! 😉

Bijna Koningsdag én meivakantie. Dat vraagt om gecombineerd entertainment. We bedachten een simpele DIY: een t-shirt met vlaggetjes!

 

Het andere Koningsdag t-shirt wat we bedachten en maakten is volgens Job “meer wat voor meisjes”. 😉 We publiceren hem morgen.

Zo maak je een Koningsdag t-shirt met vlaggetjes

Wat heb je nodig?

  • textielstiften: rood en blauw
  • wit T-shirt (Zeeman)
  • stuk karton (om doordrukken te voorkomen)

> Kijk hier voor meer leuke Koningsdag ideeën!

Aan de slag!

Leg het t-shirt plat, steek een stuk karton in het t-shirt, zodat de stift niet doordrukt en bedenk waar je de vlaggetje wil hebben. Wij kozen voor een baan op het voorpand, de mouwen en een baan op de achterpand. En dan tekenen maar! Je kunt ervoor kiezen om lijntjes te trekken. Wij maakten de vlaggetjes door stipjes dicht tegen elkaar te zetten. Dat werkt net iets makkelijker vonden we. Een heerlijk zen werkje, waar je kind even lekker mee bezig is.

Veel plezier en alvast een fijne Koningsdag!

P.S. Ga je deze DIY van het Koningsdag t-shirt met vlaggetjes maken? Post hem dan op één van je social mediakanalen met #moodkidsdiy. 

Bijna Koningsdag én meivakantie. Dat vraagt om gecombineerd entertainment. We bedachten een simpele DIY: een t-shirt met vlaggetjes!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Koningsdag, zelf maken, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.