Watermeloen pizza

Op social media zag ik al een paar van die mooie watermeloenpizza’s voorbij komen. Het leek me erg leuk om ook een keer zo’n pizza te maken en dan voor de grap in een echte pizza doos te doen!

Nicole had in de supermarkt mini watermeloenen zien liggen en gebruikt voor een cadeautje voor de juf. Ik kreeg het idee om van zo’n mini-watermeloen een meloenpizza te maken. Hieronder  het resultaat! Een plaatje én nog lekker en gezond ook!

Watermeloen pizza: lekker, makkelijk en gezond. Zo maakten wij van MoodKids de meloenpizza. #meloen #pizza

Watermeloen pizza

Benodigdheden:

  • (mini) watermeloen
  • vanille kwark
  • fruit als beleg zoals kiwi, aardbeien, blauwe bessen en granaatappel
  • munt
  • eetbare bloemen voor het wow-effect
  • (eventueel) pizzadoos

Zo maak je het:

Snijd de watermeloen in mooie gelijke plakken. Besmeer de plakken met wat vanille kwark. Beleg hem daarna met het fruit naar keuze. Munt met watermeloen en fruit vind ik een super combi. En met wat eetbare bloemen maak je hem helemaal gaaf af! Ik mocht de eetbare viooltjes uit Nicole haar moestuintje gebruiken. Thanks nog Nicole!

 

Watermeloen pizza: lekker, makkelijk en gezond. Zo maakten wij van MoodKids de meloenpizza. #meloen #pizza

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Feest, Algemeen, Food, Trakteren

Auteur:

Brenda van Bindsbergen is moeder van Thomas (2006) en Sophie (2008). Dol op tijdschriften, tijgerprint en thee. Brenda schrijft over haar (soms chaotische, maar nooit saaie) leven als gescheiden moeder.