Meloen keer dank voor de juf of meester (+gratis printable)

De juffen van Job krijgen elk jaar een klein cadeautje aan het eind van het schooljaar. Al brainstormend kwamen we op ‘meloen keer dank’. Het is inmiddels al een klein beetje een familiegrapje aan het worden. 

Wij gaan altijd voor een leuk, persoonlijk cadeautje. Een cadeautje waar aandacht aan geschonken is. En die hoeven echt niet duur te zijn. Zo bedachten we zelf al eens de ijsthee-kit. Gingen we  voor de jammer-jam, een marshmellow zomer-kit en de juffen invulposter. Dit jaar was het proces iets moeizamer.

Job en ik hadden voor juffendag al iets leuks bedacht (note to myself, moet ik nog posten op MoodKids). Samen waren we dingetjes aan het bedenken met het woord bedankt. Ik zei miljoen en Job verstond meloen. Zo simpel kan het zijn. 😉 Wij vonden onszelf heel origineel. Totdat ik keek op Google…. Haha, wij waren zeker niet de eerste met deze woordgrap. Niet getreurd, we gingen er toch voor.

Meloen keer dank

Wat heb je nodig:

  • download: kaartje een meloen keer dank
  • leuke items met meloenprintjes of een mini watermeloen
  • eventueel: perforator, lint en/of transparant folie

Zo maak je het:

Wat ik zelf leuk vind, is een echte watermeloen geven. Lekker gezond -houden leerkrachten van 😉 – en even wat anders dan een bloemetje of chocolade. Tegenwoordig kun je leuke mini watermeloenen kopen. Ik zag deze bij de Jumbo. Groot rood lint erom heen en kaartje eraan. Ik hou hier wel van.

Maar zoonlief wilde liever een ‘echt cadeautje’ geven. Dus we gingen op pad. Op jacht naar een cadeautje met het thema ‘meloen’. Bij de Wibra kwamen we een leuke koelelement in de vorm van een schijf watermeloen tegen. En na iets verder zoeken ook nog een watermeloen oogcompres. Het thema werd dus ‘ hou je hoofd en lunch koel’!  😉

Transparant papier er omheen, mooie strik en het kaartje eraan! Klaar is kees!

Wij gaan vakantie houden!!

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Downloads, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.