‘Zelf ijsthee maken’-kit voor de juf

Aan het einde van het schooljaar geven we de juf altijd een cadeautje. Vaak doen we dat samen met de rest van de klas. Maar dit jaar niet. Wij vinden het leuk om de juffen wat te geven. Een stukje waardering voor wat ze doen. Ja, het is hun werk. Maar een ‘schouderklopje’ is altijd leuk toch?

En Job heeft een leuk en fijn schooljaar gehad. Ik heb het zelf ook altijd gewaardeerd toen ik juf was. En het hoeft echt geen groot cadeau te zijn. Ik heb ooit een keer stamelend met een rood hoofd ouders bedankt voor een cadeaubon van 50 euro. Echt serieus, 50 euro!!

Veel te veel! Het was mijn werk! En stukje waardering is erg leuk, maar met een pot zelfgemaakte jam en een leuke tekening was ik net zo blij. Zo niet blijer! Nou ben ik zelf niet zo van de jam maken, dus bedachten Job en ik wat anders. 😉

‘De zelf ijsthee maken’-kit

limonade, zelf ijsthee maken, limonadetap

Vorig jaar kocht ik bij de HEMA een limonadetap. Beste investering voor de zomer. Want er wordt ineens water gedronken bij de vleet. Lekker munt, limoen, komkommer of fruit erin. Heerlijk! Ook ijsthee maak ik weleens zelf. Hartstikke gemakkelijk. Maar je moet het alleen even plannen. Ik hou van deze koude variant. Ik vind de smaak zo heel erg lekker. Nu maakten we een versie voor de juffen.

Limonadetap DIY

wat heb je nodig:

hoe maak je het:

1. Stop alles in de limonadetap. Denk eraan dat je de munt er pas op het laatste bij doet. Is dat onhandig? Laat het dan weg.

2. Download en print het recept (of schrijf het over). Laat je kind zijn of haar naam erop zetten. Of een mooie tekening op de achterkant.

3. Pak de limonadetap in. Hang het recept/kaart met een leuke strik eraan. Klaar!

 

Maak zelf dit cadeau voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar. Een bedankt cadeau bij het afscheid deze limonade tap met alle benodigdheden voor een verfrissende verse ice tea. download gratis de leuke labels die er bij horen. #juf #cadeau #meester #afscheid #bedankt #icetea

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Food

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.