Wat maakt de juf of meester zo leuk?

Met deze poster voor de juf of meester heb je een leuk, uniek en persoonlijk cadeau voor het einde van het schooljaar of juffendag. Print de poster gratis uit. Laat je kind er wat op schrijven en klaar!

Deze week staan het einde van het schooljaar en de cadeautjes voor de juf en meester redelijk centraal op MoodKids. Cadeautjes voor de juf of meester die je allemaal zelf kan maken voor een paar euro. Van Marjon kreeg ik afgelopen weekend een berichtje of we ook nog posters voor de juf of meester gingen maken.  Grappig, nooit bij stil gestaan om dat te doen.

Kwaliteiten van de juf of meester

Leuke uitdaging die ik graag oppak. Met Job hebben we vorige maand voor het eerst het kwaliteitenspel uit het boek van gastblogger en kindercoach Charlotte (echt leuke tip voor deze zomer!) gespeeld en sindsdien zijn we thuis veel met kwaliteiten bezig. Ineens vraagt Job: ‘ wanneer ben je creatief?’ of ‘is dit behulpzaam?’. Het leek me dus leuk om Job de kans te geven om de kwaliteiten van zijn juffen te laten benoemen. Bovendien vind ik die kinderlijke hanenpoten (met veel fonetische spelfouten) echt too cute! Kan zo genieten van al die kleine briefjes die overal in huis rondslingeren. Dat moet een juf of meester toch ook leuk vinden?

> Hier vind je nog meer leuke ideeën voor de juf of meester

Kwaliteiten poster voor de juf of meester

Met deze poster voor de juf of meester heb je een leuk, uniek en persoonlijk cadeau. Print de poster gratis uit. Laat je kind er wat persoonlijke dingen op schrijven en klaar!

Wat heb je nodig:

Zo maak je het:

  • Download de printable en print uit
  • Schrijf de kwaliteiten van de juf of meester op. Kan je kind zelf schrijven? Laat je kind dan zelf schrijven.
  • Lijst de poster voor de juf of meester in. Nog even inpakken en klaar is je unieke cadeau!

Job vond het erg leuk om te doen. Hier toont hij zijn poster voor zijn Juf Linda. Maar voor de helft gefotografeerd, want het moet natuurlijk wel een beetje een verrassing blijven. Waarschijnlijk weten de juffen nu al wat ze krijgen door de artikelen deze week. Wel meespelen he! 😉

Job met poster voor de juf

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Downloads, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.