Afgehakte heksenvingers en bloeddoorlopen ogen in mijn trommel

Halloween wordt in Nederland steeds populairder. Als je kind niet bang aangelegd is mag een spannende Halloween Bento natuurlijk niet ontbreken. Ik maakte er eentje op je te inspireren en ben reuze benieuwd met wat voor engs jij mij verrast! Deel je jouw trommel met me op de DutchBento Facebookpagina?

halloween bento moodkids

Halloween trommel inspiratie

#1 Afgehakte heksenvingers
Snijd het uiteinde van een knakworstje schuin af en plak er met een beetje Hummus een halve amandel op als nagel. Desgewenst kun je de vinger nog korter hakken 😉

#2 Vuurrood Mensenbloed
Dit vuurrode mensenbloed is stiekem gewoon homemade tomatenketchup zonder suiker.

#3 Bloeddoorlopen ogen
Bij de Wibra kocht ik afgelopen week suikeroogjes met rode vlekken Perfect om deze bloeddoorlopen ogen mee te maken. Snijd een groene olijf doormidden en vul het gaatje met een suikeroogje.

halloween trommel

#4 Halloween bento spulletjes
Een paar scary bentospulletjes maken je Halloween trommel helemaal compleet. Webshop Hello Lunch stuurde me deze ringen op. Op de website vind je nog meer Halloween producten.

#5 Horror bagel
Van een afbakbagel maak je een griezelig monster.

#6 Mummie boterham
Vul je Halloween trommel ook eens met een mummie boterham.

#7 Enge groene knakkers
Ieks! Een groen monster in mijn trommel!

 

Hello Lunch is aangeloten bij de MoodKids Webshopgids. Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Food, Dutch Bento

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.