By 9 oktober 2015 0 Comments Read More →

Een herfstige trommel

Je hebt hier de afgelopen jaren misschien al heel wat leuke herfst trommeltips voorbij zien komen. Zo was er al eens een egeltrommel, de herfsttrommel die we voor Coop maakten.

De supersnelle paddenstoel bento van een babybel kaasje en een van mijn persoonlijk favorieten de egelbroodjes uit de oven. Ook dit jaar zochten we naar nieuwe inspiratie. We maakte onderstaande herfst trommel om je te inspireren.

herfst lunchtrommel

Herfst lunchtrommel

Een mandarijntje is oranje. Net als een pompoen. Met een blaadjes bentoprikker erin is je mandarijn opeens een pompoen geworden. Heb je geen blaadjesprikkers? Gebruik dan een stukje selderijstengel plus blad. Niets schattiger dan een eekhoorn in de Herfst! Dit bakje kreeg ik van Hello Lunch, ik vulde het met wat nootjes. De paddenstoelen mogen in de herfst niet ontbreken. Halveer een babybel kaasje, steek er met een rietje wat stippen uit en prik het met een stukje harde spaghetti op een halve snackkomkommer. De spaghetti wordt na verloop van tijd zacht en is natuurlijk gewoon eetbaar.

De trommel kun je verder aanvullen met brood dat je kind lekker vindt en natuurlijk ook nog met leuke herfstprikkers!

herfstbento spulletjes

Hello Lunch is aangeloten bij de MoodKids Webshopgids. Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>