Sinaasappel met jelly

Job is dol op jelly. Hij nam pakjes jelly voor mijn dochter Sophie mee van hun vakantie uit Duitsland. Daarmee vulde ik al eens een watermeloen. Een sinaasappel met jelly vullen is ook erg leuk. En lekker, volgens Job! 

Het is net zo makkelijk als het vullen van een watermeloen. Ik leg het je hieronder stap voor stap uit.

Houdt jouw kind van jelly? Serveer dan eens een sinaasappel met jelly.

Sinaasappel met jelly

Benodigdheden:

  • Aardbeien jelly pudding van Dr. Oetker, verkrijgbaar in de supermarkt
  • Sinaasappel
  • Koelkast

Zo maak je het:

Snij de sinaasappels doormidden en hol ze uit met een lepel. Pas op dat je het kroontje niet verwijderd. Want ook al stop je hem terug zodra je hem vult loopt de jelly er toch uit, weet ik uit ervaring 😉 En als je een beetje vruchtvlees laat zitten, geeft dat ook weer een gaaf effect als de jelly is uitgehard.

Maak de jelly zoals aangegeven op de verpakking en vul de halve sinaasappels. Ik heb ze ’s avonds gemaakt, zodat ze de hele nacht in de koelkast konden opstijven. Snij de sinaasappel daarna in partjes. De jelly blijft drillerig en dat geeft juist een leuk effect voor de kids!

 

Dit recept bewaren op je Pinterest pagina? Hieronder vind je een handige afbeelding om op te slaan. 

Is jouw kind dol op jelly? Denk dan eens aan fruit vullen met jelly. Heel makkelijk en leuk om te doen!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Feest, Food, Trakteren

Auteur:

Brenda van Bindsbergen is moeder van Thomas (2006) en Sophie (2008). Dol op tijdschriften, tijgerprint en thee. Brenda schrijft over haar (soms chaotische, maar nooit saaie) leven als gescheiden moeder.