Einde schooljaar cadeautje voor de juf

Het einde van het schooljaar is alweer bijna in zicht. Als cadeautje voor de juf of meester hebben we jammer jam en een persoonlijke broodplank. Hier vind je de 5 gratis printable cadeaulabels. Ook voor afscheid van de peuterspeelzaal of groep 8.

Nog een weekje en dan is het alweer zomervakantie. Volgend schooljaar gaat Job alweer naar groep 5. Waar blijft de tijd?

Volgend jaar een nieuwe juf, dus nemen we afscheid van zijn juffen. Vorig jaar gaven we beide juffen een ijsthee-kit. We bedachten voor dit jaar samen twee nieuwe ‘einde schooljaar’-cadeautjes, die hij volgende week vrijdag gaan geven. Vandaag alvast de eerste voor juf Maria. We maakten een JAMmer jam. Met als extraatje een persoonlijke broodplank. Meteen een goede gelegenheid om mijn houtbrandapparaat weer eens uit de kast te halen, die ik vorig jaar kocht.

Ik heb van het label vijf jammer-varianten gemaakt, zodat je de jam ook bij andere gelegenheden kan geven. Zoals bijvoorbeeld bij het afscheid van de peuterspeelzaal, kinderopvang of als je kind in groep 8 zit en naar de middelbare school gaat.

> Lees ook: verrassingsthee voor de juf of meester

Einde schooljaar cadeautje

Jammer-jam einde schooljaar cadeau voor de juf

Wat heb je nodig:

Voor de persoonlijke broodplank heb je nodig:

Hoe maak je het:

  1. Download de printable. Print en knip uit. En maak er een klein gaatje in waar het lintje doorheen moet.
  2. Laat je kind iets persoonlijks of zijn naam achterop het kaartje schrijven.
  3. Vul een potje met jam (of gebruik een gewone pot jam). En bind er het labeltje met een touwtje aan.
  4. Laat je kind met een grijs potlood iets tekenen of schrijven op de broodplank. Verwarm je houtbrandapparaat en brand de tekening of geschreven tekst erin.
  5. Gum de eventuele overgebleven potlood restjes weg.

Bekijk hier nog meer cadeautjes voor de juf of meester

Maak zelf dit cadeau voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar. Een bedankt cadeau bij het afscheid deze jammer jam. Job maakt er nog een broodplank bij met daarop de naam van de juf. download gratis de leuke labels die er bij horen. #juf #cadeau #meester #afscheid #bedankt #jam

Het einde van het schooljaar is alweer bijna in zicht. Als cadeautje voor de juf of meester hebben we jammer jam en een persoonlijke broodplank. Hier vind je de 5 gratis printable cadeaulabels. Ook voor afscheid van de peuterspeelzaal of groep 8.
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Downloads, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.