By 28 juni 2016 Read More →

Verrassingsthee voor de juf of meester

Deze persoonlijke theezakjes zijn erg leuk om te maken als cadeautje voor de juf of meester. Met de handige printable die je hier vindt, zijn ze in een mum van tijd gemaakt.

Het schooljaar is bijna voorbij en de zomervakantie staat voor de deur. Om het schooljaar af te sluiten willen de kinderen hun juf of meester bedanken. Voor deze gelegenheid maakte ik een printable waarmee je persoonlijke theezakjes maakt voor de juf of meester. Een strook waar de kinderen een kleine tekening op kunnen maken of een boodschap op kunnen schrijven.

>> Hier vind je nog meer leuke ideetjes om aan de juf of meester te geven

Wat heb je nodig:

verrassingsthee_voor de juf_benodigdheden

Hoe maak je de persoonlijke theezakjes:

1. Knip de stroken uit uit van de printable.

2. Maak een tekening of zet een boodschap op de strook en vergeet niet je naam erop te zetten.

3. Plak aan de achterkant van de strook dubbelzijdig tape.

4. De zwarte lijnen op de strook zijn vouwlijnen. Maak vouwen op de lijnen en je ziet hoe je de strook op het theezakje kan plakken.

Deze persoonlijke theezakjes zijn ook leuk om met de hele klas te maken, zodat de juf of meester van alle kinderen een klein en persoonlijk cadeautje krijgt. Tip: vouw dan ook nog even deze leuke origami doosjes. Kun je daar de zakjes in doen.

Deze persoonlijke theezakjes zijn erg leuk om te maken als cadeautje voor de juf of meester. Met de handige printable die je hier vindt, zijn ze in een mum van tijd gemaakt.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Downloads, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.