Easy peasy diy: watermeloenketting maken

Tja, als de ene dochter van Maike een tas met watermeloen print krijgt, dan wil de andere terecht natuurlijk ook wat. Samen met haar maakte ik deze watermeloenketting van strijkkralen. Handig, van die ‘leendochters’… 😉

Een hele makkelijke diy deze keer. Het mooiste is om een rond strijkkralenbord te gebruiken. Dan blijft de vorm ook echt mooi rond. Met dit voorbeeldje moet het lukken, toch?

watermeloen strijkkralen patroon, watermeloen ketting, watermeloen diy

Bekijk ook: andere fruitkettingen van strijkkralen

meloenketting

Strijk de kralen aan twee zijden en leg er even iets zwaars op terwijl je het laat afkoelen. Zo wordt het sneller droog. Maak met ijzerdraad en een tangetje een ringetje aan de watermeloen. Veter of ketting eraan en klaar! Succes!

Meer leuke diy of food-ideeën met watermeloen: kijk  hier.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Fashion

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.