By 1 augustus 2014 Read More →

DIY strijkkralen fruit-ketting

Na het maken van deze kettingen met de meiden, vonden ze me de creatiefste moeder van heeeeel IJlst. Maar zeg nou zelf, ze zijn toch ook leuk!
meisjes met strijkkralen
Een uitgebreide uitwerking is niet nodig, maar ik help je een beetje op weg:
strijkkralen patronen ketting
Wat heb je nodig:
  • strijkkralen + werkplaatje
  • fluordraad
  • kraaltjes
  • ijzerdraad
  • telefoontang
  • bakpapier
  • strijkbout

 

strijkkralen patroon maken ananas
Maak een meloen, ananas of de kersen volgens de foto of ga zelf een eigen strijkkralen patroon maken. Leg een vel bakpapier op de ontwerpen en strijk ze aan elkaar. Druk met het ijzerdraad door een kraaltje en maak er een ringetje van. Haal het fluordraad door het ringetje en wat extra kraaltjes voor wat meer kleur. Klaar zijn je fruitkettingen!
fruit ketting van strijkkralen
Fijne dag!
Wimke

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.

Simple Share Buttons