By 5 mei 2015 Read More →

Sprankelende schoonmaaktips

Opruimen is hot! En vervelend. Daarbij kost het tijd. Daarom helpt professional organizer Lianna jou en mij een handje. Ze neemt ons de komende tijd aan de hand mee en helpt ons in 6 weken ons hele huis op orde te krijgen. Wat fijn! We hebben de smaak van het opruimen en poetsen te pakken! Misschien zijn deze boeken ook wel wat voor jou.

Sprankelende schoonmaaktipsISBN13 9789044741278

Om van hun huis een gezellig en fijn thuis te maken, hadden onze grootmoeders een paar trucjes, die ze in dit boek verklappen. Je vindt hier allerlei tips die hun doeltreffendheid ruimschoots bewezen hebben. Ze zorgen ervoor dat elke kamer van je huis spic en span is.

Je ontdekt gemakkelijke methoden voor het onderhoud van de vloer, de ramen, de muren en de plafonds, maar je leest ook hoe je het best je meubels, sanitair, vaatwerk, evenals het linnengoed en kleding kunt behandelen. En als kers op de taart kom je te weten hoe je huis geurig wordt met de heerlijkste aroma’s.

Je begrijpt, ook jij kunt een gelukkige vrouw worden! 😉

schoonmaaktips 9789044741278

De Complete Huishoudbijbel – ISBN13 9789044709728

In De Complete Huishoudbijbel kom je te weten hoe je je woning kunt veranderen in een efficiënte en stressvrije oase van comfort. Het boek bevat namelijk een schat aan tips waarmee je je hele huis weer op orde krijgt. Stofmijt wordt tot een minimum beperkt, elke vlek doeltreffend verwijderd, het vocht wordt uit je badkamer en slaapkamers verdreven en je krijgt tips om extra bergruimte te creëren.

Bovendien maak je kennis met het ‘slimme huis’ en het ‘groene huis’. Daarbij leer je hoe je water en energie bespaart, het gebruik van chemische middelen tot een minimum beperkt en de kosten van je huishouden verlaagt. Kortom, dit boek verdient een vaste plaats in elk huishouden.

huishoudbijbel 9789044709728

Het grote was- en schoonmaakboek – ISBN13 9789044716719

Zit jij ook wel eens met vragen als: Hoe kan ik dat linnen overhemd het beste wassen? Hoe krijg ik die koffievlek uit mijn broek? Hoe houd ik mijn leren schoenen netjes?

Dan is dit boek wat voor jou. Het aanbod van wasmiddelen in de supermarkt is nog nooit zo groot geweest. Toch heb je ongetwijfeld al eens ondervonden dat dit op zich geen garantie is voor een ‘vlekkeloze’ wasbeurt en brandschone kleren: je trui is opeens een maatje kleiner, je favoriete jeans vertoont witte strepen en ga zo maar door.

LEES HIER: Handleiding wassen: speciaal voor mannen

Deze onmisbare en handige gids geeft een duidelijk antwoord op al je wasvragen. Je leest er alles in wat je moet weten om ervoor te zorgen dat jouw was perfect schoon wordt. Van het op de juiste wijze sorteren van wasgoed en de specifieke behandeling van de verschillende soorten textiel tot een aantal gouden droog- en strijktips. Verder biedt dit boek eerste hulp bij wasongelukjes en lees je over de juiste behandeling van de meest voorkomende vlekken. Hoe je leer moet onderhouden wordt in een apart hoofdstuk geschreven. Tot slot vind je in dit boek ook veel nuttige schoonmaaktips voor het hele huis.

was en schoonmaakboek 9789044716719

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>