Handleiding wassen: speciaal voor mannen…

handleiding wassen

#1 Begin met het sorteren van de was. Nee, niet broeken bij broeken, maar kleur bij kleur!

#2 Kledingstukken gemaakt van wol leg je apart, die moeten apart gewassen worden. Vergelijk het maar met het Exclusieve programma van de carwash.

#3 Die sexy lingerie die je voor mij kocht? Leg die ook maar apart, dat moet met de hand gewassen.

Ok, focus houden!

#4 Maak stapeltjes gesorteerde was. Bijvoorbeeld een stapel spijkergoed, een stapel zwarte, witte en bonte was.

#5 Controleer alle zakken op inhoud en maak ze leeg.

#6 Open de wasmachine en stop er een van de stapels was in. Let op: Stop de machine niet te vol ! Dan verspreidt het wasmiddel en de wasverzachter zich niet gelijkmatig over het wasgoed.

#7 Volg zorgvuldig de doseerinstructies op van het wasmiddel en de wasverzachter. Je hoeft het bolletje of bakje dus niet vol te tanken tot aan het randje, zoals je bij de benzine van de auto doet.

Kunnen we nu weer verder?

#8 Sluit de wasmachine deur en kies het juiste programma. Je kunt dit het beste vergelijken met het wasprogramma van je auto: Briljant, Speciaal, Standaard of Exclusief.

#9 Nu komt het leuke, wacht geduldig tot het wasprogramma klaar is. Je kunt natuurlijk net als bij het autowassen voor het raampje gaan zitten kijken, maar ik adviseer je om even iets voor jezelf te gaan doen.

#10 Haal het wasgoed nadat het klaar is uit de wasmachine, hang het te drogen of stop het in de droger.

#11 Relax, the job is done, nu maar hopen dat je ook een handleiding strijken voor mannen krijgt..

[ssba]
Posted in: Opvoeden, Fashion

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.