By 7 maart 2015 Read More →

DIY verlichting voor de kinderkamer

Een mooie lamp kan het pronkstuk van de kinderkamer zijn. Deze nachtlampjes bijvoorbeeld. Of de Kitty White Lamp mogen echt gezien worden. Kinderen vinden ze vaak prachtig. Maar soms wil je zelf een iets andere lamp. Een lamp die je kind mooi vindt. Maar jij ook. Geen probleem. Dat maken we zelf.

We hebben een aantal mooie do-it-yourself verlichting ideetjes voor je op een rijtje gezet. Kijk maar eens.

stijlvolle-boekenplank DIY lamp

DIY verlichting

Deze boekenplank lamp, hier gefotografeerd in een ouderslaapkamer, is wel een heel bijzonder huisje voor de lievelingsboeken van je kind. Vier plankjes – waarvan 2 in verstek gezaagd – wat lijm, deuvels en een geboord gat voor de lamp doen de truc. Mooi toch?

DIY lamp tekstballon

Deze tekstballonnen geven geen licht maar zijn wel heel erg stoer. Vooral als je er een mooie quote op zet. Je kunt dit idee natuurlijk ook gebruiken om een lamp te maken. Met wat kerstverlichting in de lichtbak heb je naast een stoere wanddecoratie, ook meteen een gaaf lichtje voor de kinderkamer.

lampje-maken-vogelhuisje

Een vogelhuis lampje maken, is inmiddels niet meer heel origineel, maar leuk blijft het natuurlijk wel!

schoolbordlampje

Dit schoolbord lampje is waarschijnlijk het beest eenvoudige van deze DIY verlichting ideeen. Je boort een gat in een (oud) schoolbordje, haalt het snoer van een bestaand wandlampje er door en bevestigt je lampje op het schoolbord. Ophangen. Klaar!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>