By 30 augustus 2014 Read More →

De leukste nachtlampjes op een rijtje

Precies 4 jaar geleden schreef ik ook al een nachtlampje blogpost over de allerleukste nachtlampjes voor kinderen van dat moment. Ik was toen op zoek naar een leuk exemplaar voor op de kinderkamer. Mijn keuze viel uiteindelijk op het lieve uiltje dat tot op de dag van vandaag nog altijd dienst doet als lampje en wekker (tip zet er een timer op!).

Nachtlampje

Witte nachtlampjes blijf ik het mooiste vinden. Geïnspireerd door wat ik op trendbeurs Show-Up tegenkwam ging ik opnieuw op zoek. naar de mooiste nachtlampjes van dit moment.

nachtlampje voor kinderen

Mama mag het licht aan? De mooiste nachtlampjes van dit moment :

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.