By 2 november 2014 Read More →

ChickChack

Weet je nog dat we jaren geleden schreven over de DIY pakketten van Flatout Frankie ? Helemaal uit Australië moesten ze komen en ze waren nog niet te koop in Nederland, totdat wij er over schreven. Wat ging het hard daarna, je zag ze opeens overal.. We hopen stiekem dat dit artikel hetzelfde resultaat heeft, want we hebben weer iets super leuks voor je gevonden: de DIY pakketten van ChickChack !

DIY kit chickchack

ChickChack DIY pakketten

ChickChack zijn DIY bouwpakketten van super coole producten met als basis textiel, die gemakkelijk en snel te maken zijn. In elke DIY kit vind je alle benodigde materialen en gedetailleerde instructies voor het creëren van iets wat wij echt heel erg leuk vinden.

De eerste ChickChack kit, genaamd The Three Bears, bestaat uit een kindertasje in de vorm van een beer. Laat mijn jongste nu dol zijn op tasjes! We wachten al met smart op de bestelling van het tasje van de H&M All for Children collectie, maar deze mag er ook wezen!

ChickChack DIY

TIP: Om de twee maanden verschijnt er een nieuwe ChickChak kit met een stijlvol en uniek design, dus houd die website in de gaten!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.