By 7 februari 2013 Read More →

DIY met karton – Flatout Frankie

Wij zijn dol op do it yourself en dingen zelfmaken. Ons hartje ging dus ook sneller kloppen toen we de producten van Flatout Frankie tegenkwamen:

Do-it-yourself cardboard pakketen – oftewel zelfmakers van karton .

diy cardboard toys flat out frankie

Ingepakt vormt dit DIY speelgoed een op het oog saaie stapel karton van anderhalve centimeter. Uitgepakt ontstaat daar ineens een grommende dino (kartonnen stoppaard), een kasteel van karton, een speelfornuisje of een super snel vliegtuig of vliegensvlugge raceauto waar je echt mee kunt vliegen!

diy cardboard toys flat out frankie

Flatout Frankie (we just love the name!) gaat vast heel snel in Nederland verkocht worden. Wij kennen namelijk een heel aantal leuke webshops voor kinderen waar dit uitstekend in het assortiment zou passen!

* edit * inmiddels is dit DIY speelgoed ook te koop in Nederland!

diy cardboard toys flat out frankie

TIP: Houd jij erg van eenvoudige zelfmakers die zowel voor jezelf als voor de kinderen voor enig vermaak zorgen? Check dan snel de categorie DIY ! We verzamelen daar de leukste stijlvolle zelfmakers -veelal voorzien van een stap voor stap uitleg – die we kunnen vinden.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>