By 29 oktober 2014 Read More →

H&M lanceert nieuwe herfstcollectie All for Children

Ik zal het eerlijk bekennen. Ik heb last van keuzestress. Nog maar 1 dag en dan wordt de nieuwe collectie All for Children gelanceerd bij H&M. Van deze collectie wordt 25% procent van de verkoopprijs gedoneerd aan Unicef ter ondersteuning van projecten die kinderen een betere toekomst bieden door middel van onderwijs.

We kregen al even een sneak-peak. En wow, wat een gave collectie! H&M spreekt zelf over een collectie die een nieuwe stijl van verkleden biedt door een fantasiewereld te creëren vol kleding en accessoires met een modern accent. Ik denk alleen maar ‘verkleden’? Kleden zul je bedoelen!

h-and-m-all-for-children-2014-collection

unicef h&M collectie all for children 2014_edited-1

Voor jongens, meisjes & baby’s.

Vanmiddag liet ik de sneak-peak ook even zien aan een vriendin, een jongens-mama. Ook zij was heel enthousiast. H&M heeft een geweldige collectie neergezet, voor zowel jongens en meisjes. En ook aan de allerkleinsten is gedacht.

Dus voor deze keer: onze favorieten voor jongens én meisjes en natuurlijk ook voor de allerkleinsten!

boys all for children collection 2014 HM Unicef

All for Children – Jongen: sweater met vleermuismouwen, hoodie reptiel, trui met tor, gorillahandschoenen, koperen sneakers en de oerwoudtop.

all for children collectie H&M unicef MEISJES_edited-1

All for Children – Meisje: bont jasje, vogel cape, reptielen tas, insecten trui, glimmende snowboots, stoere bosjas, camouflage rokje, overall en roze vest.

BABY all for children collectie H&M unicef

All for Children – Baby: kruippak reptiel, beesten sloffen, muts met oren, animal rompers, Sjonniepak met koper details en reptiel sweater.

Wanneer is de All for Children collectie verkrijgbaar? Vanaf 30 oktober in geselecteerde H&M-winkels wereldwijd en online!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.