By 29 oktober 2014 Read More →

Zo teken je leuke figuurtjes

Je zult het inmiddels wel begrepen hebben. Wij zijn dol op doeboeken waaruit je iets kunt leren. Tekenboeken bijvoorbeeld om te leren hoe je dieren moet tekenen, of een boek met de basis beginselen van het Kawaii tekenen. Gisteren nog schreven we over creatief met vingerafdrukken voor de allerkleinsten en vandaag hebben we weer een leuk tekenboek gevonden; Zo teken je leuke figuurtjes!

gezichtsuitdrukkingen tekenen

In Zo teken je leuke figuurtjes leer je hoe je met een paar eenvoudige lijnen de grappigste figuren en wezens uit je potlood tovert. En dat is makkelijker dan je denkt. Want als je eenvoudige vormen, letters en cijfers kunt tekenen, dan kun je ook alle gezichten en figuurtjes uit dit boek op papier zetten! Alle tekeningen zijn namelijk opgebouwd uit vormen, letters, cijfers en dingetjes. Zoals je hieronder kunt zien staat er onder elke stap welke vormen op welke plaats je moet tekenen, handig!

zo teken je een heks

In het eerste deel van het boek ga je aan de slag met rijtjes ideeën zodat je zelf al eenvoudige gezichten kunt tekenen. En daarna leer je meer in detail hoe je stap voor stap de leukste mensen, figuren en wezens op papier zet. Enge piraten, vrolijke mevrouwen en vliegende heksten. Binnenkort teken jij ze allemaal zelf. Sterker nog, je kunt ze zelf laten bewegen op papier!

Meer info & online bestellen: Zo teken je leuke figuurtjes ISBN 978-90-447-3822-3

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.