By 14 april 2014 Read More →

TOP 3 tekenboeken voor kinderen – Dieren leren tekenen

Inmiddels hebben we al heel wat creatieve doeboeken voor kinderen verzameld voor je. Vandaag geven we je 3 boekentips om dieren te leren tekenen.

Dieren tekenen ; Leuk voor je kind of voor jezelf!

dieren tekenen, leren tekenen, boekentip

  1. Fantasie dieren tekenLAB – Ontdek in ruim 50 gevarieerde oefeningen hoe veelzijdig jouw creatieve kant is! De basis in dit boek in tekenen, gemixt met diverse andere technieken en materialen. In eenvoudige stappen wordt er uitgelegd hoe je  zelf bijzondere fantasiedieren maakt. INFO & online bestellen: Tekenlab Fantasiedieren
  2. Zo teken je leuke dieren ! – Iedereen kan tekenen. JIJ dus ook! Met enkele lijnen, krullen of krabbels tover je zelf de leukste dieren tevoorschijn. Pak snel een potlood en ga zelf aan de slag met de stap-voor-stap tekeningen. Vanaf 5 jaar. INFO & online bestellen: Zo teken je leuke dieren !
  3. Zo teken je dieren – * klik voor de uitgebreide recensie Zo teken je dieren
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.