By 30 september 2011 Read More →

Kinderboekrecensie – Zo teken je dieren

Vraagt jouw zoon of dochter ook weleens of je even een koalabeer, mus, paard of koe wil tekenen. En zit je dan een beetje schaapachtig te kijken en kom je echt niet verder dan een paar lijnen die in de verste verte echt helemaal niets met welk dier dan ook te maken hebben? 

zo teken je dieren

Zou het niet fijn zijn als je met maar een paar lijnen op papier zo die gevraagde krokodil, poedel, varken of olifant uit je pen schut? En dat iedereen dan in een oogopslag ziet wat het is?

Nou, dat kan hoor. Je hoeft er niet eens voor op tekenles, je koopt gewoon het boek “Zo teken je dieren” van Ann Davidow. Ik ben zelf absoluut geen tekenwonder, maar met dit boek teken zelfs ik in een handomdraai een papegaai, walvis of aap. Gewoon de instructies (het zijn eigenlijk trucjes) volgen die in de vorm van een rijmpje staan uitgelegd.

zo teken je dieren varken papegaai

Bijzonder leuk boek voor kinderen vanaf een jaar of 8 en ouders die (nog) niet kunnen tekenen.

Je koopt het bijvoorbeeld hier.

Hieronder vind je nog een aantal andere tekenboeken voor kinderen die wij aanraden, als je er op klikt kun je de recensie lezen die wij er over schreven:

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, Papier, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.