By 4 oktober 2014 Read More →

Pinspiratie DIY eenhoorn

Eenhoorns, dat zijn toch de leukste dieren ter wereld? Al klopt dat natuurlijk niet helemaal. Want heb jij ooit wel eens een echte eenhoorn gezien? Maar misschien wel juist daardoor kunnen we onze fantasie helemaal zijn gang laten gaan.

Dat geldt zeker voor deze leuke diy’s. Projecten voor een middag, een dag of een heel weekend. Lekker aan de slag!

eenhoorn DIY inspiratie ideeen

1 Lilblueboo eenhoorn

Papier, tape en lijm. Dat is alles wat je nodig hebt voor dit leuke eenhoornhoofd voor aan de muur. Hij is wat neutraal gekleurd voor een eenhoorn, dus misschien kun je er zelf wat meer kleur aan geven. Hoewel, neutraal is soms ook wel fijn.

2 Kixcereal eenhoorn

Een eenhoorn op je bord! Mmmm. En dan niet zo’n zoete suikerbrij, maar een gezonde eenhoornmaaltijd.

3 Asubtlerevelry  eenhoorn

Iedereen wordt een eenhoorn met deze leuke eenhoornhoedjes. Perfect voor een kinderfeestje of een knutselmiddag.

4 Topp Kreativ eenhoorn DIY

Aah wat schattig deze kleine eenhoorntjes. Leuk om samen met de kinderen te maken en te versieren. En zet meteen maar zo’n gezellig schaaltje chocolaatjes op tafel.

5 Artsyfartsymama DIY eenhoorn

Een glitter eenhoorn op je shirt, beter wordt het niet. Meisjesachtiger ook niet trouwens. Dus als het van jou iets minder mag, maak je dit t-shirt toch met een ander kleurtje flockfolie zonder glitter? Net zo leuk!

6 Tikkido eenhoorn maken

Een mooie vilten haarband. Die zou je elke dag wel op willen doen. En waarom ook niet? Het lastigste stuk van deze tutorial zijn de vilten bloemen, maar daar kun je zelf mee variëren.

7 Crookedneedle eenhoorn DIY

Ach een gehaakte eenhoorn mét regenboog. Dat kan toch niemand weerstaan. De enige vereiste is dat je wel een beetje kan haken.

TIP: Nog niet zo’n beste haker? Volg dan de online cursus haken voor beginners ! Of maak een eenhoorn stokpaard van vilt, klaar in een kwartiertje.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Annelies is getrouwd met Lucas en woont samen met kat (Flipper) en konijnen (Bonnie en Jari) in een houten huisje in de buurt van Utrecht. Haar grootste inspiratiebronnen zijn de natuur, dieren en muziek. Op haar blog allihoppa.nl deelt ze haar zelfmaakideeën, recepten, hotspots en interviews met creatievelingen. Annelies is gek op diy en wil alles proberen te maken. Of dat met beton, papier of garen is, maakt niet uit. Ook kijkt ze graag naar wat anderen maken en schrijft daarover.