By 15 april 2013 Read More →

Haken voor beginners: Online haakles voor beginners

Op MoodKids vind je al een heleboel eenvoudige haakpatronen om zelf mee aan de slag te gaan. Het blog DIY Haak je rond is zelfs al meer dan een jaar een van de meest gelezen haaktutorials op onze site. Andere haakpatronen geschikt voor beginners zijn: gehaakte bloemen, x-mas love (hartjes haken), streepje voor streepje een sjaal haken en haak je eigen feeststrik.

Haken is super hip (ook voor kinderen!) en niet eens zo heel erg moeilijk. Je hebt het vrij snel onder de knie en hoe vaker je haakt, hoe sneller en beter je wordt.

mini curcus haken gratis videohaaklessen

 

Haken voor beginners – Online Haakles – een gratis minicursus haken

Mocht je net als ik nog niet heel vaak de haaknaald pakken en wel wat hulp kunnen gebruiken, dan zijn de gratis online haaklessen van Haakt.nl een ideaal hulpmiddel. De getekende haakinstructies zijn al erg handig, maar de videolessen zijn helemaal fijn. Stap voor stap zie je hoe je bijvoorbeeld dubbel stokjes moet haken en halve vaste haakt. Natuurlijk legt Janin van Haakt.nl je ook al die andere basishaaksteken uit die je voor veel tutorials nodig hebt. Fijn!

Bekijk de video’s en ervaar zelf hoe eenvoudig haken kan zijn:

Haken voor beginners – Video opzetlus haken

https://www.youtube.com/watch?v=ZogZWhHWcIE

Haken voor beginners – Video losse haken

https://www.youtube.com/watch?v=vjk9Qj7blGc

Haken voor beginners – Video stokje haken

https://www.youtube.com/watch?v=PhDlO4cUXMg

Haken voor beginners – Video in het rond haken

https://www.youtube.com/watch?v=TefrL6xOt8o

De haakvideo’s zijn gemaakt door Janin van Haakt.nl . Op haar site vind je de leukste haakpatronen en nog veel meer haakvideo’s met gratis haaklessen.

Heb je de smaak van het haken nu helemaal te pakken? Probeer dan deze streepjes omslagdoek eens te haken.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.