By 20 mei 2014 Read More →

Leuke knutsels met strijkkralen

Strijkkralen blijven hier is huis een favoriet knutselmateriaal. Mijn kinderen (5 en 2 jr ) kunnen er een behoorlijke tijd , ieder op hun eigen manier, zoet mee zijn. Ik heb er zelf een beetje een haat-liefde verhouding mee. Er belanden namelijk nog al eens wat kraaltjes op de grond… en dan weet jij wel wie dat op mag ruimen !

leuke knutsels met strijkkralen

Namens Uitgeverij Deltas mochten mijn kinderen Leuke knutsels met strijkkralen uittesten. Het boekje is onderdeel van de Kids Creatief serie. Beide dames vonden het nog het lastigste om te kiezen uit de verschillende dingen die je met strijkkralen kunt maken. Ik heb moeten beloven dat we de armband van gesmolten kraaltjes een volgende keer gaan maken, net als de schaaltjes – we maakte ze als eens voor een van onze Moodkids magazines – de kralenzeep (!) en de oortelefoon. De meiden gingen aan de slag met het uilenpatroon en dat lukte, met hier en daar een klein beetje hulp van mama, heel goed! Dit boekje krijg van beide meiden daarom twee dikke duimen.

Kids Creatief is een serie creatieve doeboeken voor kinderen. De boekjes (ca. 36 pagina’s) – met per boekje knutsels van een ander materiaalsoort – zijn voorzien van inspirerende foto’s, duidelijke stap voor stap uitleg en uitneembare patronen om zelf mee aan de slag te gaan. Door het kleine prijsje – 6,99-7,99 p/st – vinden wij ze ook heel geschikt om cadeau te geven.

INFO en online bestellen: Kids Creatief – leuke knutsels met strijkkralen ISBN 978-90-447-4035-6

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.