By 14 februari 2014 Read More →

Zelfmaken kinderkamer – Hanger voor aan je kast

Deze kastenhanger is een vrolijke blikvanger in de (kinder)kamer die je heel makkelijk zelf maakt. Lees de beschrijving op de bog.

Maak zelf deze vrolijke blikvanger voor in de (kinder)kamer. Lees de beschrijving voor deze kasthanger op de blog.

Een vrolijke blikvanger in de (kinder)kamer die je heel gemakkelijk zelf maakt.

diy, kasthanger maken, maak zelf een hanger voor aan de kast, kinderkamer

Wat heb je nodig:

diy, kasthanger maken, maak zelf een hanger voor aan de kast, kinderkamer

Zo maak je zelf blikvangers om aan je kast te hangen:

Rijg eerst de tassel aan het midden van de draad. Vouw de draad dubbel en rijg vrolijke kraaltjes, de pompom en nog wat kraaltjes en belletjes. Knoopje erin en fleur op die kast! Wil je de hanger niet aan je kast? Hang hem aan je tas!

Have fun! Wimke

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY, Kinderkamer

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.