By 5 november 2013 Read More →

Ketting met een kwastje

Zelf maken met kinderen: voor alle kleine en grote dames onder ons een ketting met een vrolijk kwastje eraan. Wat heb je nodig voor een ketting met kwastje: 2 kleuren wol, Schaartje, Kaartje (visitekaartje, bankpas, bibliotheekpas) Lint, touw, koord of ketting. Zo ga je te werk voor het kwastje en de ketting: wikkel de...

Zelf maken met kinderen: voor alle kleine en grote dames onder ons een ketting met een vrolijk kwastje eraan.
Wat heb je nodig voor een ketting met kwastje: 2 kleuren wol, Schaartje, Kaartje (visitekaartje,
bankpas, bibliotheekpas) Lint, touw, koord of ketting. Zo ga je te werk voor het kwastje en de
ketting: wikkel de…

Voor alle kleine en grote dames onder ons een ketting met een kwastje eraan. Makkelijk te maken met een leuk effect.

Wat heb je nodig voor een ketting met kwastje:

  • 2 kleuren wol
  • Schaartje
  • Kaartje (visitekaartje, bankpas, bibliotheekpas)
  • Lint, touw, koord of ketting
Leuk om zelf te maken: een ketting met een kwastje. Een ketting met een tassel wel te verstaan. Leuk voor jonge en oude dames. En eenvoudig om te maken! Ook fijn toch? Hier lees je hoe!

> lees ook: Zelfmaken kinderkamer – Hanger met tassel voor aan je kast

Zo ga je te werk voor het kwastje en de ketting:
  1. Wikkel de draad meerdere malen om het kaartje. Afhankelijk van hoe vaak je dit doet, wordt het een dikker of een dunner kwastje. Ik heb bij één van de kwastjes ook een glitterdraadje mee gewikkeld voor een feestelijk effect.
  2. Haal terwijl de draad nog om het kaartje zit de ketting (of koord) al onder de gewikkelde draad heen.
  3. Houd de draad goed bij elkaar terwijl je het van het kaartje afschuift. En wikkel aan één kant (kant waar de ketting zit) een contrasterend draadje er omheen, doe dit flink strak. Dit kan je met een simpel knoopje aan de onderkant vastmaken of met een naald erdoor heen halen. Knip de onderkant van je kwastje open. Tadaaaa!
  4. Herhaal dit zo vaak als je wilt met alle mogelijke kleuren. Hang een kwastje aan een ketting, tas of aan een sleutelbos.

Leuk om zelf te maken: een ketting met een kwastje. Een ketting met een tassel wel te verstaan. Leuk voor jonge en oude dames. En eenvoudig om te maken! Ook fijn toch? Hier lees je hoe!

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Fashion, Trend, DIY

Auteur:

Eliane Roest is een verse ZZP'er. Overdag heeft ze haar ene been in de social media zitten terwijl ze met het andere been creatieve producties uit de grond stampt. Om dit alles in evenwicht te houden, haakt zij zichzelf 's avonds in slaap.