By 22 november 2017 Read More →

De speelset van de My little Pony film winnen?

Ik heb als kind veel met My little Pony gespeeld. De manen kammen en vlechten, ik was er maar druk mee. Ik weet nog dat mijn oma op vakantie ging naar Spanje en daar een neon roze en neon gele My little Pony had gekocht die in Nederland nog niet verkrijgbaar waren. Oh wat was ik blij!

Ik heb ze nog steeds en mijn dochter heeft ook weleens met mijn My little Pony’s gespeeld. Al vindt ze de My little Pony’s die er nu zijn veel mooier. En dat kan ik goed begrijpen. Vooral de speelsets die ze nu hebben zijn super mooi. Die waren er in ‘mijn tijd’ nog niet.  Aansluitend bij de nieuwe My little Pony film is er een speelset waarbij je de avonturen van de film kunt naspelen en je natuurlijk ook je eigen avonturen kunt bedenken.

Speel de My Little Pony film na

Duik onder water en kijk rond in de onderwater wereld van Seaquestria, waar Koningin Novo regeert. Beleef in het kasteel de gaafste avonturen met de koningin en Spike de kogelvis. Laat ze van de glijbaan glijden of zet ze in de luchtbelvormige lift waarna ze midden in Seaquestria terecht komen. Misschien is er in Seaquestria wel een feestje. In dat geval kunnen Koningin Novo en Spike dansen op de dansvloer als jij draait aan de toren. Of laat ze spinnen op Jamal de Octopus! Ben je in voor meer avontuur, ga dan met Novo en Spike op zoek naar de schat. Zodra je de schat vindt, druk je op de knop waarna de schatkist open gaat. Welke schatten ontdek jij?

 

Winactie: Canterlot en Seaquestria Speelset

Van Hasbro mogen we maar liefst 3 van deze gave speelsets weggeven! Kijk hieronder hoe je mee kunt doen.

Gefeliciteerd!

Pleun Hermsen uit Zwolle

Eleonora Peels uit Eindhoven

Marian Truong uit Beverwijk

We geven je gegevens door aan Hasbro.  Zij sturen de producten naar je op. Veel plezier met jullie speelsets!

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>