By 14 oktober 2017 Read More →

Wij bekeken de film My Little Pony al! Lees onze review

Op 11 oktober mochten we voor MoodKids naar de voorpremière van de film My Little Pony. Mijn dochtertje (groot fan van de zes kleurrijke karaktertjes) zat de afgelopen weken echt af te tellen tot deze speciale dag. “Ik ben zo benieuwd wanneer ze in zeemeerminnen veranderen, mam. Wat zou er allemaal te doen zijn?. Zouden ze schminken?. Misschien zijn de pony’s er wel echt! “

Een greep uit mijn enthousiaste dochtertjes gedachten. Toen we aankwamen bij Kinepolis Utrecht* was ze niet meer te houden en rende direct op Pinkie Pie af…..

De voorpremière van film My Little Pony

Er stonden twee mooie beelden van de pony’s Pinkie Pie en Twilight sparkle. En ook een fantastische regenboog  versierd met ballonnen van de 6 pony sterren van de film. Zara stoof erop af en vroeg me meteen foto’s te maken. Haha..tuurlijk! De sfeer zat erin. Achter ons kwamen steeds meer ponyprinsesjes en hun ouders binnen.

Toen het tijd was kregen we een stempel plus twee bioscoopkaartjes. We mochten doorlopen naar een zaal waar allemaal leuke activiteiten waren te doen van My Little Pony de Film. Ja te gek! Ze stonden klaar met schminktafels dus instant blijheid bij mijn kleine meid. Ze werd geschminkt met mooie blauwe diamanten glitters. Daarnaast stond een lieve dame klaar om haar nog eens extra te verwennen met een leuke pony oortjes diadeem. Verguld liep ze verder.

Wat was er veel te doen!

Ze maakten Polaroid foto’s van de kinderen voor een mega poster van My Little Pony de film. Wat een gaaf aandenken zeg! Er lag een supergroot kaartspel op de vloer met diamanten waarvan door de helft afgebeeld stond op kaarten. De kinderen moesten deze dan bij elkaar zoeken. Shuffle heet het geloof ik? Erg leuk in elk geval, want je moet nog best goed opletten.

Ook kon je My Little Pony kleurplaten inkleuren en je mocht je eigen ‘diamanten’ vriendschaps-armbandje maken. Het was een succes want ondanks de drukte liep het gesmeerd en stond iedere My Little Pony prinses en zelfs 2 pony prinsen te stralen (stoere jongens!). Ineens werd er omgeroepen dat het tijd was voor de film. We kregen popcorn en drinken mee en toen begon het, de film waar we zo lang naar uit hadden gekeken…

Het verhaal:

Equestria het thuisland van de zes hoofdkarakters staat op het spel… een nieuwe slechterik de Storm Koning heeft zijn zinnen erop gezet en stuurt zijn hulp Tempest erop af. Zij moet alle prinsessen voor hem te pakken nemen zodat hun krachten van de Storm Koning worden en Equestria van hem zal zijn. Maar een prinses ontsnapt samen met haar vrienden om samen op zoek te gaan naar hulp om Equestria te redden. Nooit eerder zette ze hun hoefjes buiten het koninkrijk maar dapper en stoer gaan ze het avontuur aan. Hoefjes veranderen in vinnen, geheimen worden onthuld en nieuwe vriendschappen worden gemaakt, dit plus veel humor, leuke en mooie muziek waaronder zelfs muziek van de wereldster Sia en nog veel meer, vind je terug in My Little Pony de Film.

Wat vond team MoodKids van My Little Pony – De Film?

Zara over de film: “Hij was superleuk mam! Wanneer kunnen we hem nog een keer zien? Kunnen we hem thuis nog een keer op zetten dan kan ik de liedjes meezingen.”

Ik vond de film hartstikke leuk, ontroerend, indrukwekkend, mooi, verrassend en zelfs een klein beetje spannend (mijn dochtertje hield mijn hand op sommige momenten wel even vast!). We hebben er met heel veel plezier naar gekeken.

Conclusie: zeker de moeite waard om in het groot te zien.

 

Tip: Aanstaande weekeinde 14 & 15 oktober organiseert Kinepolis Utrecht exclusief een speciaal kidsweekend rondom deze film. Zoals ik het zie kunnen jullie wat wij nu mee maakten als voorpremière, dan ook mee maken. Met allerlei activiteiten en zelfs een kleine verrassing (op = op).

* Ik was hier trouwens nog nooit eerder geweest maar wat een heerlijk grote en nette bioscoop is Kinepolis zeg. Hier ga ik in de herfstvakantie zeker weer naartoe.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Jasmijn woont samen met haar twee (b)engeltjes van kinderen in het sfeervolle Baarn. Ze is gek op van alles: vintage, rommelmarkten, dansen tot bordspelletjes en computerspelletjes, lezen, reizen en nog veel meer. Jasmijn heeft een passie voor alles wat er in en om de keuken gebeurt, een Foodie in hart en ziel. Als het eten nog niet op is, dan heeft ze het al over het maken van nieuwe dingen.