Picture Perfect van Crayola

Crayola gelooft in de kracht van fantasie en spel. Met verschillende kleur- en knutselproducten geeft Crayola kinderen de mogelijkheid zichzelf te uiten, te ontdekken en talenten en vaardigheden te ontwikkelen voor een succesvolle toekomst. Crayola biedt een kleurrijke variatie aan innovatieve producten voor alle leeftijden. De producten zijn veilig, afwasbaar en hebben een lange levensduur, waardoor kinderen zorgeloos alles kunnen maken waar en wanneer ze willen.

Ieder jaar lanceert Crayola nieuwe producten. Dit jaar is één van die nieuwe producten de Crayola Picture Perfect. Hiermee kunnen kinderen vanaf 8 jaar alles natekenen wat ze maar willen. De Picture Perfect projecteert een beeld op papier waarmee het gemakkelijk wordt om zowel 2D- als 3D producten na te tekenen. Zelfs beelden van smartphones en tablets kun je door de unieke, gepatenteerde foto-filter omzetten in lijnen.  De Picture Perfect is in Nederland genomineerd voor ‘Speelgoed van het Jaar 2015’.

Ook benieuwd naar de Crayola Marker Maker? Kijk dan hier.

Je raadt het vast al. Van Crayola mogen wij in deze Grote Sint Winactie 2x de Picture Perfect (t.w.v. € 29,95) weggeven!

picture perfect

Door het handige opvouwsysteem kun je de Picture Perfect eenvoudig overal mee naartoe nemen. Na het demonteren van de projectiehouder heb je een tekentafel waarop je je tekening verder kan inkleuren. De Picture Perfect bevat een schetspotlood, 6 kleurpotloden, 5 achtergrondplaten en papier om creaties op te tekenen.

Winnaars Crayola Picture Perfect

 

Willeke Verwoert – Zevenaar

Caroline Minderhoud – Serooskerke

Gefeliciteerd! We sturen de Picture Perfect z.s.m. naar jullie op. Veel plezier ermee!

 

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Verlopen acties

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>