3-in-1 Activity Walker Little Tikes

Tester Eline (11 maanden) bezocht eind oktober samen met haar ouders onze high tea speciaal voor kleine testers. Zij mocht de Little Tikes Activity Walker testen. Eline en haar ouders waren enthousiast over de diversiteit die je vooraf misschien niet zou verwachten bij een loopwagen.

We hebben van de high-tea een leuke video gemaakt. Al gezien?

Little Tikes Activity Walker

De Activity Walker van Little Tikes is niet zomaar een loopwagen. Het is een activiteitencentrum waar je kind al mee kan spelen voordat het loopt. Je kind kan eraan zitten, aan staan, mee lopen en spelen. De lichtjes van de loopwagen stimuleren je baby om de eerste stapjes te zetten naarmate je baby opgroeit. Er zitten meer dan 70 activiteiten, liedjes en geluiden in. Voor kinderen vanaf  6 maanden tot 3 jaar. Adviesprijs 44,99 euro.

 
Kleine Eline van 11 maanden mocht de Little Tikes Activity Walker testen. Eline en haar ouders zijn heel enthousiast. En surprise, je kunt er nog één winnen
 
> Heb je de andere winactie van Little Tikes ook gezien? Daar maak je kans op de Little Tikes Activity Garden Treehouse
 

Winnaar Little Tikes 3-in-1 Activity Walker:

Gefeliciteerd Lotte Ketenis uit Noordwijk!

Little Tikes stuurt het product naar je op. Niet gewonnen? We hebben alweer twee leuke winacties, waaronder een wellness voucher van 100 euro.

 
 

 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Little Tikes.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.