De Little Tikes testers zijn mega-enthousiast! Plus een verrassing

Ongeveer een maand geleden vroeg ik om testers voor de 3-in-1 Activity Walker en de Activity Garden Treehouse van Little Tikes. Dat heb ik geweten. Jullie reageerden massaal.

Het verbaast me niks. Voor het eerste artikel had ik de producten zelf al eens getest en was al heel enthousiast. Maar na de gezellige high tea en uitgebreide test met Mats, Saar & Eline ben ik helemaal enthousiast. En niet alleen ik. Zowel kinderen als ouders gingen blij met het nieuwe speelgoed naar huis.

Onze Little Tikes testers

Eline mocht de Activity Walker testen. Eline, dochter van Sarah en Teun, is 11 maanden. Ze loopt nog niet, maar kruipt en staat al wel. Het fijne van de Activity Walker is dat het écht een 3-in-1 product is. Eerst zittend, daarna staand als speeltafel en uiteraard om mee te lopen. Met leuke sounds en licht.

Mats (2 jaar) en Saar (10 maanden), de kinderen van Simone en  Frans, mochten de Activity Garden Treehouse testen. Kleine Mats stond echt te stuiteren van plezier bij alles wat hij ontdekte. En dat is veel, want de meer dan 80 activiteiten, liedjes en geluiden (allemaal in het Nederlands) dagen enorm uit. Bijzonder aan de Treehouse is dat je hem in kan klappen als huisje, maar ook kan uitklappen als je kind al beweeglijker is. Of als je bijvoorbeeld meer ruimte wilt creëren als er twee kindjes tegelijk mee spelen.

Genoeg gezegd, bekijk de video hieronder maar. De beelden spreken echt voor zich!

Verrassing

Ben jij net zo enthousiast geworden van de producten als wij zijn? Dan heb ik een leuke verrassing! Little Tikes geeft in onze jaarlijkse grote Sinterklaas winactie namelijk nog een Activity Walker én een Treehouse weg. Ik kan alvast verklappen dat een like op de video op YouTube een onderdeel van de winactie is. Dus like alvast! Heb je dat al gedaan! 😉

De winactie start op 12 november als Sinterklaas in Nederland arriveert. Hou ons dus in de gaten!

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.