Webshop GOEDvanToen – eerlijk speelgoed en kinderkleding

Vroeger was alles beter… We hadden er begin van deze week nog een grappige quote over op Facebook. Dat geldt niet voor alles, maar als je de webshop GoedvanToen bekijkt, lijkt het daar wel op.

In de kinderkledingcollectie van GOEDvanToen zie je veel kinderkleding met een knipoog naar vroeger. In deze webshop vind je mooie en eerlijke kindermerken, die je even doen herinneren aan je eigen jeugdjaren. Vrolijke kleding waar kinderen (en een heleboel mama’s!) dol op zijn, gemaakt van fijne stoffen die geschikt zijn om eindeloos in te ravotten.

Naast mooie kleding vind je er ook andere eerlijke producten. Bijvoorbeeld de producten van Brikkon.

Brikkon

De producten van Brikkon zijn gemaakt door 5 Rotterdamse ontwerpers. En dat zie je. Niet alleen zijn de producten leuk en uitdagend om mee te spelen, maar het zijn ook echte eye-catchers in je woonkamer. Ehm pardon, kinderkamer. 😉

Webshop GOEDvanToen geeft de houten Brikkon boomhut weg in onze Sinterklaas winactie. De boomhut is gemaakt van dun en zacht hout en daagt je kind uit om steeds nieuwe dingen te bedenken. Bouw met je eigen stenen een boomhut in deze houten boom. Klim er met een ladder naartoe en schommel aan de grote tak. 

 

De producten van Brikkon zijn leuk en uitdagend om mee te spelen en echte eye-catchers in je interieur. Webshop GoedvanToen geeft de Brikkon boomhut weg.

 

Winnaar Brikkon boomhut 

Gefeliciteerd, Marjolein Postma-Sengers uit Wijchen

Webshop GOEDvanToen stuurt de Brikkon boomhut naar je op.
 
> Niet gewonnen? We hebben alweer twee leuke winacties, waaronder een wellness voucher van 100 euro.
 
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.