Webshop Kids Decoshop – kinderkamer decoratie

In deze donkere dagen zorgt sfeerverlichting voor de nodige gezelligheid. Ook de kinderkamer kan wel wat extra sfeerlicht gebruiken. Webshop Kids Decoshop verkoopt leuke figuurlampen, die daarvoor zorgen.

Een vuurtoren, een VW kever lamp, een zebra en stoere dino figuurlampen. Maar ook een watermeloen en een aardbei. Daarmee zorg je voor gezellig licht als het donker is. En overdag zijn het erg leuke objecten, die de kinderkamer opvrolijken. Bekijk hier het assortiment maar eens.

Overigens verkoopt Kids Deshop niet alleen figuurlampen, maar ook heel veel andere leuke decoraties speciaal voor de kinderkamer. 

Figuurlampen 

In onze Grote Sinterklaas winactie geeft Kids Decoshop de figuurlamp Konijn van Heico cadeau met een winkelwaarden van  €47,95. Dit is toch een geweldige sfeermaker op de baby- of kinderkamer? Het konijn heeft een lichtroze snoetje en is niet helemaal strak afgewerkt, voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. De vintage lamp geeft een zachte sfeerverlichting, net genoeg om kleine kinderen een heerlijke nachtrust te bezorgen. 

 

figuurlampen-konijn-webshop-kids-decoshop

 

De lampen van het merk Heico zijn kindvriendelijk en gemaakt van stevig kunststof. Ze kunnen dus tegen een stootje. Wel zo handig met kinderen! 😉 De figuurlamp is voorzien van een aan/uit schakelaar, een 12V transformator en 10W halogeenlampje. De lamp is CE-gecertificeerd en is 26 cm hoog.

Winnaar van deze mooie figuurlamp 

Gefeliciteerd, Heske van Esch uit Amsterdam

Webshop Kids Decoshop stuurt de lamp naar je op.

 > Niet gewonnen? We hebben alweer twee leuke winacties, waaronder een wellness voucher van 100 euro.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>