Webshop Lovely Little One – baby- en kinderkamer accessoires

Webshop Lovely Little Ones verkoopt Lovely Things for Lovely Little Ones. Eigenaresse Emmy zocht toen ze zwanger was van haar dochter naar eigen zeggen “uuuuren” naar de leukste dingen voor de babykamer.

Anderhalf jaar geleden heeft ze van haar passie haar werk gemaakt met haar eigen webshop. Bij Lovely Little Ones vind je een breed assortiment aan kwaliteits- en merkproducten. Met een mooie combinatie van bekendere merken en minder bekende merken. Van mooie lampen tot wandplankjes, van muziekdozen, tot posters, van knuffels tot wandhaakjes, van slaapzakken tot speendoekjes, van boekenrek tot beddengoed. En het assortiment groeit door en door!

Alimrose pop

Ook heeft Lovely Little Ones een geweldige collectie speelgoed met o.a. badspeelgoed, tipi’s, speelgoed auto’s, prachtige verkleedkleding en originele knuffels en poppen. Met de poppen van Little Lovely Company zie je je kleine meisje zo rondlopen. Maar het leuke is dat ze ook echt leuke poppen hebben voor jongens.

De superheld en prins van Alimrose hebben dezelfde hoge kwaliteit als de andere poppen, maar zijn net een stoerdere variant. De poppen van Alimrose zijn überhaupt een plaatje om te zien. Vooral de ballerina’s vind ik zo schattig! Webshop Lovely Little One geeft een ballerina van Alimrose (hoogte 25 cm) naar keuze weg in onze Sinterklaas winactie. Er zijn vier verschillende soorten. Je mag zelf kiezen welke Alimrose pop. Je vindt ze hierLet op: het gaat dus om de poppen van 25 cm.

Webshop Lovely Little Ones verkoopt Lovely Things for Lovely Little Ones. Daar valt deze Alimrose pop ballerina zeker onder. Je kunt deze pop winnen bij ons

Winnaar Alimrose pop 

Gefeliciteerd, Leyla Yalcin uit Dordrecht

Webshop Lovely Little One stuurt de Alimrose pop naar je op.

> Niet gewonnen? We hebben alweer twee leuke winacties, waaronder een wellness voucher van 100 euro.
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.