Webshop Kidz Supplies – baby- & kinderkamer accessoires

Webshop Kidzsupplies is ontstaan toen eigenaars Dagmar en Paul op zoek waren naar mooie kinderlampen en maar moeilijk konden slagen. Beiden houden van mooie, stijlvolle interieurs, woonbladen en het afstruinen van winkels en markten voor mooie spulletjes.

In hun zoektocht naar de perfecte kinderlamp kwamen ze dermate veel leuke, originele baby- en kinderkamer accessoires tegen, die ze ook besloten in te kopen. Inmiddels is Kidzsupplies uitgegroeid tot een webshop met alles wat je nodig hebt om je je baby- of kinderkamer te verfraaien. Met een paar leuke kinderkamer accessoires verander je de sfeer in een kinderkamer in een handomdraai, zonder dat je het hele interieur moet vervangen. Als je kids ouder worden kun je ook met een beperkt budget een andere sfeer geven.

De meeste items misstaan overigens ook niet in de woonkamer. Mocht je dat zelf nog niet bedacht hebben. 😉

Pluche dierenhoofd

Eén van de dingen die populair blijft in de kinderkamer is het pluche dierenhoofd. Webshop Kidzsupplies begrijpt de trend en geeft in onze Sinterklaas winactie een dierenhoofd weg. Het leukste is: je mag zelf een pluche dierenhoofd uitzoeken. Op de website van Kidzsupplies vind je het gehele aanbod. Dus neem even een kijkje en vul in het winformulier hieronder duidelijk in naar welk pluche dierenhoofd je voorkeur uitgaat. Hieronder vind je een kleine selectie uit hun aanbod. Maar echt, neem even een kijkje.

Lijkt zo’n dierenhoofd jou ook leuk voor de kamer van jouw kind? Doe dan mee aan deze winactie.

Eén van de dingen die populair blijft in de kinderkamer is het pluche dierenhoofd. Webshop Kidzsupplies heeft een uitgebreide collectie. Bekijk ze hier.

 

Winnaar gaaf pluche dierenhoofd

Gefeliciteerd, Claudia Muller-Kosters uit Enschede

Webshop Kidzsupplies stuurt het dierenhoofd naar je op.
 
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.