Advertisement

Lopen met de muzikale loopleeuw

Na Fisher-Price Baby’s Eerste Blokken zijn we gevraagd om de muzikale loopleeuw te testen. Er werd een groot pakket bezorgd. Ik toerde naar nichtje Sam-Jolie, want zij mocht ook dit product testen. Wel één kleine uitdaging dit keer.. lieve Sammie loopt nog niet. 

Gelukkig zit ze wel, dus we maakten van de muzikale loopleeuw een muzikale ZITleeuw en dat was net zo leuk. Destijds haalde ik een vergelijkbaar ‘looprek’ pas van stal toen Job eindelijke loopmoves begon te maken. Maar dat wachten is dus helemaal niet nodig. Zodra ze zitten, kun je dit speelgoed prima gebruiken. Kijk maar eens!

De pro’s van de muzikale loopleeuw

De loopleeuw helpt je baby met verschillende vaardigheden. Even kort op een rijtje:

  • fijne motoriek: acht leuke activiteiten waarbij je kunt draaien, drukken of kantelen stimuleren de fijn motorische vaardigheden.
  • ontwikkeling van de zintuigen horen, zien en tasten. Met lichtjes, muziek en de activiteiten vermaakt je kind zich prima! En heel fijn (voor ons ouders dan ;)): het muziekje kan ook uit!
  • als je baby gaat lopen wordt hij extra gestimuleerd door dansende lichtjes en een muziekje om het loopkarretje vooruit te duwen.
  • je baby kan er zittend mee spelen, staan, lopen en de leeuw voortduwen. Met alle vaardigheden oefent je baby coördinatie en evenwicht.

winactie voor fisher price loopleeuw

De winnaars van de muzikale loopleeuw zijn:

Linsey Netten uit Helmond

Desiree Kaagman uit Haarlem

De loopleeuw van Fisher-Price komt deze week per post jullie kant op.

 

[ssba]

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.