Handig een speeltafel voor onderweg!

Misschien is je zomervakantie al begonnen of ga je binnenkort weg. Heerlijk vooruitzicht, maar die reis  met je kids is soms wel een dingetje. Inmiddels hebben we bij MoodKids al heel wat leuke activiteiten bedacht om je kids te entertainen onderweg.

Maar wat ik nu gespot heb, lijkt me echt superhandig.

Flexibele speeltafel voor onderweg

Met de Snack & Play Travel Tray heeft je kind een eigen speeltafel voor op de achterbank. Deze speeltafel voor onderweg heeft opstaande randen, zodat speelgoed of eten op het tafelblad blijft liggen. Aan beide zijden zitten ruime opbergvakken en een apart vak voor een drinkbeker of flesje. Kinderen kunnen onderweg heerlijk tekenen, puzzelen, met autootjes spelen of wat ze maar willen. Naast de basic versie is er ook een speciale uitvoering met een magnetisch whiteboard. Hiermee kunnen kids direct kleuren, tekenen of met magneetjes spelen op het tafeltje zelf. Het is gemakkelijk afneembaar met een vochtige doek en wordt geleverd inclusief één magneet in de vorm van een ster.

> Lees ook: vakantie-bingo: niet alleen voor in de auto

Job test een speeltafel voor onderweg

Veilig spelen

Het tafeltje is voorzien van een verstelbare band met aan beide zijden een klikgesp die je bevestigt om het middel van je kind. Met de dubbele sluiting kun je het snel en makkelijk vastzetten en weer losmaken. De speeltafel is uitvoerig getest op de effecten bij een aanrijding. No worries, de speeltafel is Crash Tested en dus veilig bevonden. Het tafelblad is niet van hard materiaal, maar gemaakt van PU (polyurethaan) schuim. Dit is stevig genoeg om als tafelblad te dienen, maar veroorzaakt bij een aanrijding geen verwondingen.

> Lees ook: Handige LEGO zelfmaker voor onderweg

Twee modellen

De Snack & Play Travel Tray is ontwikkeld door Star Kids USA en verkrijgbaar in twee modellen. De standaard Snack & Play Travel Tray kost € 25,99 en het speeltafeltje met magnetisch whiteboard kost € 29,99. Ze zijn verkrijgbaar via webshop Kidsplaza.

Winnaars een Snack & Play Travel Tray speeltafel voor onderweg

De volgende twee winnaars krijgen van webshop Kidsplaza een speeltafel met magnetisch whitboard. Denyse Veldhuis (Epe) en Marieke Zielman (Raalte), gefeliciteerd! Jullie speeltafels verstuur ik vandaag nog per post!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

[ssba]

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.