Heb jij een grote fan van Messi of Ronaldo thuis?

Sinds een jaar zit Job op voetbal. Sindsdien wordt er tot grote vreugde van zijn vader samen gekeken naar Studio Sport op zondag. Zit hij niet meer alleen voor de buis. 😉 Job is groot fan van Ajax en Jasper Cillissen.

Tot groot verdriet van zijn opa, want die heeft nog altijd hoop dat Jobs hart ook harder voor Go Ahead Eagles gaat kloppen. Tevergeefs denk ik, want naast Jasper Cillissen is Messi zijn grote held. Eindeloos moet ik meekijken naar trucjes van Messi op YouTube en de uitvoering daarvan in de tuin. Leuk voor een moeder die echt heel weinig met voetbal heeft…

Afgelopen februari gingen we op vakantie naar Tenerife. Daar moest uiteraard een Messi outfit gescoord worden. Yep, ik moest er echt aan geloven. Nu moet ik dus kijken naar een jongetje in Messi outfit die de Messi kunstjes probeert te imiteren.

Herken je dit? Jouw kind ook fan van Messi of Ronaldo? Bekijk dan deze leuke actie van Voetbal International Kids (VI Kids)!

Messi of Ronaldo?

Kan je dribbelen als Messi en schieten als Ronaldo? Draag je elke training een Barça- of Real-shirt en heb je 100 posters op je kamer? Of wil je gewoon heel erg graag een keer naar een wedstrijd van Barcelona of Real om je helden te zien?

VI Kids is op zoek naar jongens en meisjes tussen de 6 en 12 jaar die superfan zijn van Lionel Messi of Cristiano Ronaldo. Ouders kunnen tussen 1 en 19 juni foto’s en video’s van de outfit, kamer of voetbaltruc van hun kinderen op Facebook en Twitter plaatsen met #VIKidsMessifan of #VIKidsRonaldofan. VI Kids kiest op 20 juni de winnende foto’s of video’s.

Win een trip naar Barcelona of Real Madrid

De jonge Messi- en Ronaldofans maken twee keer kans op een reis, hotel en ticket naar Barcelona of Madrid, waar ze samen met hun vader of moeder een wedstrijd in Camp Nou of het Bernabéu mogen bezoeken.  Daarnaast verloot VI Kids 25 Ronaldo- en 25 Messi-fanboeken en 100 VI Kids Zomer Vakantieboeken.

De fanboeken van Ronaldo en Messi zijn de eerste boeken die verschijnen onder de vlag Voetbal International Kids. De boeken zijn vanaf vandaag overal verkrijgbaar en kosten 10,99 euro per stuk.

Liever online bestellen? Hier koop je het Messi-fanboek en Ronaldo-fanboek.

messi of ronaldo

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.