By 11 oktober 2017 Read More →

Kleine nijntje lamp, die je wel mee kunt nemen

Het idee van deze kleine Nijntje Lamp is dat deze handiger mee te nemen is op vakantie of uit logeren, zodat kinderen zich ook op andere plekken thuis voelen. Eerste Licht Nijntje is 30 cm hoog en is lekker zacht, omdat ze van zacht siliconen gemaakt is. Daardoor past Nijntje  ook makkelijk in de koffer als je kind uit logeren gaat. #Nijntje #miffy #lamp #kinderkamer

Regelmatig zie ik ze langskomen op Instagram: de grote nijntje lampen. Vind ze echt übercute. Had ik een meisje of een klein baby’tje, dan had ik het wel geweten. Voor Job houd ik het bij zijn Rocket Lamp, waar hij overigens ook nog heeeel blij mee is.

Mr Maria, het merk dat de nijntje lamp heeft gelanceerd, komt nu met een nieuwe variant. Een kleintje in de familie ‘nijntje Eerste Licht’. Het idee  van deze kleine variant is dat deze handiger mee te nemen is op vakantie of uit logeren, zodat kinderen zich ook op andere plekken thuis voelen. Op het eerste gezicht lijkt deze lamp veel op de grote lamp, maar is toch echt anders.

Nijntje eerste licht

Nijntje Eerste Licht is het eerste schijnende vriendje voor kleine kindjes. Als de kleintjes wakker worden is nijntje het eerste wat ze zien. Nijntje Eerste Licht is 30 cm hoog en is lekker zacht, omdat ze van zacht siliconen gemaakt is. Daardoor past nijntje ook makkelijk in de koffer als je uit logeren gaat.

Het lampje is uiteraard veilig in gebruik, waardoor het met een gerust hart naast het kinderbedje gezet kan worden. Daarnaast kan je de lamp met een USB-poort opladen en werkt ze daarna wekenlang op batterij. Kortom een perfect nachtlampje om mee te nemen, zodat kinderen zich altijd en overal thuis voelen.

>> Nijntje eerste lichtje is o.a. hier te koop

 

https://youtu.be/9GcKT90xDG0

 

Dit artikel bevat een affiliate link. Bestel jij de lamp via deze link, dan krijg ik daar een klein percentage van. Jou kost dat niets extra’s. De webshop die het product aanbiedt, betaalt dat. MoodKids is vanaf het begin gratis voor lezers. Dit is dus een gemakkelijke manier waarop ik inkomsten kan genereren.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.