Dit kinderbureau van Plan Toys is een eye-catcher!

Het is dat we net een bureau voor Job hebben laten maken. Anders was dit kinderbureau van Plan Toys zeker het aanschaffen waard geweest. Je kent het merk Plan Toys vast van hun prachtige houten speelgoed.

We schreven eerder al eens een review over het ‘balancerende cactus’-spel, die naast leuk om te spelen, een prachtige eye-catcher is.

Kinderbureau van Plan Toys

Dat kun je over dit bureautje ook zeggen. Of eigenlijk een bureauset. Het bestaat namelijk uit een kinderbureau en een stoeltje, die zorgen voor een fijn plekje in de kinderkamer of woonkamer. Het bureautje heeft twee vakken om je spullen in op te bergen en op het tafelblad kan met krijt getekend worden.

Dit kinderbureau van Plan Toys is een echte eye-catcher! Lees meer hierover op onze website.
Leuk om te weten: de set is gemaakt van hout van latex bomen die geen latex meer produceren. Het tafelblad is gemaakt van vermalen hout van deze bomen, dat is versterkt en in een vorm gegoten. Dit zorgt voor een bijzondere uitstraling  en duurzaamheid. De tafel is 52 x 44 x 49 cm groot, de stoel heeft een zithoogte van 22 cm.

Het kinderbureau van Plan Toys is te koop bij PSikhouvanjou.

Webshop PSikhouvanjou is onderdeel van de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.