By 28 november 2015 0 Comments Read More →

Balanceren met een cactus van Plan Toys

Ooooh, de spellen van tegenwoordig worden toch steeds mooier! Neem nu deze balancerende cactus van hout. Het is een gezelschapsspelletje van PlanToys voor groot én klein. Je kind speelt het alleen of met zijn vriendjes.

Om de beurt bouw je de cactus blaadje voor blaadje en bloemetje voor bloemetje op (en daarna weer af!). Maar pas op… prik je niet! Enkel met behendigheid kan deze mooie houten cactus in evenwicht blijven. En dat is nog best wel lastig..

spelem met het balancerende cactus spel

Balancerende cactus van Plan Toys

Zussen Marli Anne en Bobbi Roos mochten de cactus testen en hadden de grootste lol. Samen hielden ze de cactus in evenwicht. Niet altijd helemaal volgens de regels, maar ach.. als je maar plezier hebt toch?! 😉 Van mama hoefde de cactus niet meer terug in de doos, want deze cactus is ook mooi als decoratie! Leuk, want zo wordt er meteen ook weer meer mee gespeeld.

Fijn om te weten: De balancerende cactus van Plan Toys traint de motoriek van kleuters en daagt grotere broers en zussen, ouders en grootouders uit goed na te denken voor ze het volgende blaadje op de cactus prikken.

Review balancerende cactus van Plan Toys

 

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Toys, Spelen, Speelgoed, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.