By 12 januari 2016 1 Comments Read More →

Slapen jouw kids op één kamer? Check deze stylingtips!

Wij hebben drie kinderen en wonen niet heel groot. De jongens slapen nog steeds samen op één  kamer in hun geweldig stapelbed.  Ze vinden het nog steeds gezellig. Al vind ik dat het tijd wordt dat ieder een eigen kamer krijgt, i.v.m. de aankomende puberteit van de middelste.
Wij maakten voor hun samen ook een bureau op maat (zie foto 4, genomen door fotograaf www.kiyomiyui.com ). Van underlayment maakten we één bureau met verschillende hoogtes. De mannen schelen ruim 4,5 jaar, dus dat was nodig. Zo heeft ieder zijn eigen plekje.

Tips slaapkamer delen

Je kunt op vele manieren ieder een eigen plekje geven als een kamer gedeeld wordt. Bijvoorbeeld ieder zijn eigen lijn voor de kinderkunstwerken. Ieder een eigen prikbord, een bed maken met wandjes of met gordijnen ervoor. Een dubbele schommel (zie foto 6 en onderaan url voor deze leuke diy) en uiteraard ieder zijn eigen wandkast. Belangrijk is om elk kind het gevoel te geven dat het zijn/haar kamer is en door wel een kleurenpalet te gebruiken dat bij elkaar aansluit. Dit geldt ook voor de materialen die je gebruikt.
Durf te spelen en te combineren, maar zeker in een ‘double kidsroom’ is het belangrijk om te weten wat goed bij elkaar past. Een goede basis zoals bijvoorbeeld een witte vloer, neutraliseert al. Als de basis rustig is, kun je op de muren en met de stoffen gaan combineren. Voor advies kun je een interieurstylist inhuren om een moodboard te maken. Ook ik doe dat graag voor je!
Groeten Myrthe www.studiosoet.nl
StudioSoet kinderkamer_moodkids double room, tips slaapkamer delen, kinderen slaapkamer delen
[ssba]
Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.