By 27 september 2015 0 Comments Read More →

Extra opbergruimte: planken op de kinderkamer

In alle kinderkamers is opbergruimte onmisbaar. Planken zijn hier heel geschikt voor. Om spullen wat hoger weg te zetten of juist op grijpafstand. Wandschapjes om gewoon iets te showen of om de kamer net dat beetje extra meer sfeer mee te geven. Het Dutch Design merk Rafa-kids is het ook dit keer weer gelukt iets heel stijlvols te ontwerpen: een planken collectie.

kinderkamer planken

Plywood planken op de kinderkamer

Net als de overige Rafa producten zijn deze nieuwe planken gemaakt van Plywood. De planken zijn er in verschillende afmetingen -van S tot XL- en zijn natuurlijk op verschillende manieren te gebruiken. Als schap, plank, nachtkastje, boekenplank, opbergruimte etc. Maar wat je er ook opzet maakt niet uit, want zelfs zonder dat je er ook maar een ding op zet, zijn deze planken een lust voor het oog. Vind je ook niet?!

Meer info via: Rafa-kids

planken op de kinderkamer

planken rafa kids

Posted in: Trend, Kinderkamer
Maike Keuben

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.

Simple Share Buttons