Rafa Kids – Dutch Design voor kinderen

Wow, ken je het nieuwe Dutch Design label Rafa Kids al? Nog niet? Niet gek hoor ze zijn brand new! Dutch Design bedden, vooral het stapelbed is geweldig. Snel die site checken dus, want dit is echt kidsdesign waar wij bij MoodKids blij van worden. Dutch Design om te gebruiken en om mee te spelen! Mooi, mooi, mooi.

Oh, en als je daar dan toch bent…. neem dan meteen even een kijkje in de shop, ze verkopen hier ook super leuk beddengoed van het Deense merk Pernittengryn. Agata en Arek van Rafa Kids hebben absoluut smaak, dit mooie merk zagen we nog nergens anders!

rafa kids, dutch design voor kinderen

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer
Maike Keuben

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.

Simple Share Buttons