By 23 september 2015 0 Comments Read More →

PSikhouvanjou geeft Ice Cream lampen weg!

Wauw! Heb jij ze ook al voorbij zien komen op Instagram of andere social media? Wij spotten dit fijne lampje eerder als een van de mooiste kinderkamerlampen van dit moment. Deze zoete ice cream lampjes hebben wij dus al enige tijd bovenaan ons verlanglijstje staan. Te lekker, uh schattig! Namens webshop PSikhouvanjou mogen we maar liefst 3 stuks weggeven. Wil jij er een winnen? Doe dan maar snel mee.

winactie ijslamp PSikhouvanjou winactie

Ice Cream Lamp wit/roze/blauw 25 cm

Een Ice Cream lamp is perfect als woonaccessoire voor een trendy kinderkamer en ook nog eens een fijne LED lamp. Druk je op de ijstoef dan gaat de lamp aan of uit. Voor dit ijsjes (verkrijgbaar in 3 kleuren) kun jij toch ook wel een plekje vinden?

De lamp wordt geleverd in een mooi cadeaudoos met een ijsjes print en de tekst – there’s always room for ice cream.

Meedoen aan de PSikhouvanjou winactie:

  1. LIKE en DEEL dit Facebookbericht (heb je geen Facebook? Laat dan hieronder een reactie achter)
  2. Kies welke kleur jij graag wilt winnen (TIP: bij PSikhouvanjou kun je kijken welke kleuren er zijn)
  3. Vul je gegevens hieronder in zodat,wanneer je wint, de lamp naar je wordt toegezonden:

WINNAARS ZIJN BEKEND

Meedoen is niet meer mogelijk de winnaars zijn: Jill van Bavel (wit), Anique Hoogwerf (roze) en Lesly Versfeld (blauw). Gefeliciteerd dames, jullie gegevens zijn doorgegeven aan PSikhouvanjou!

 

Op MoodKids maken we gebruik van affiliatelinks. Dat betekent dat als jij op één van deze links klikt en het product ook daadwerkelijk koopt, wij daar een kleine commissie voor krijgen. Het kost jou niks extra’s. Maar het levert ons wel wat op en daardoor kunnen we MoodKids gratis houden. Voor meer informatie lees onze privacyverklaring en disclaimer.

[ssba]

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.