By 3 juni 2014 Read More →

Rafa Kids – Dutch Design in de kinderkamer

Weet je nog dat we een tijdje terug het Dutch Design label Rafa Kids bij je introduceerden?

Rafa Kids is vooral bekend geworden door het mooie design stapelbed en de fraaie indoor schommel, beiden voor de kinderkamer. Nu heeft dit Nerderlandse label alweer een gebruiksproduct ontworpen voor de kinderkamer waar ons designhartje harder van gaat kloppen; de K desk. Een stijlvol kinderbureau met verborgen opbergruimte. Mooi!

Meer info & online bestellen: K-desk Rafa Kids.

Rafa kids K-desk

K-desk Rafa Kids

dutch design rafa kids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.