Het Mees Kees meester- en juffenboek

Vriendenboekjes. Welk kind heeft er geen één (gehad)? Ook als juf heb ik er regelmatig aan moeten geloven om ze in te vullen. Als juf kreeg ik zelf ook ooit een ingevuld vriendenboekje als afscheidscadeau van een klas. Kwam hem begin dit jaar weer tegen en moest af en toe gewoon grinniken.

Veel van die kleine schattige meisjes en jongetjes zijn nu opgegroeid tot grote jongens en meisjes. Ehm, dames en heren. Mijn laatste groep 2 is inmiddels 20 jaar oud. Ja, ik word oud… 😉

Lees ook: hier vind je nog meer ideeën voor cadeautjes voor de meester of juf

Gisteren lanceerde uitgeverij Ploegsma ‘Het Mees Kees meester- en juffenboek’! Hierin kunnen alle kinderen uit de groep hun herinneringen opschrijven, zodat ze nooit meer vergeten zullen worden. Een leuk afscheidscadeau wat je met de hele klas geeft. Het boek is geënt op het museum. Op de eerste twee pagina’s wordt het topstuk van het museum (de meester of juf) uitgelicht. Daarna kunnen alle kinderen twee pagina’s invullen. Er is een voorbeeldpagina vooraf ingevuld. Kortom, kind kan de was doen.

mees kees meester en juffen boek binnenkant

Je krijg hooguit de vraag in de whatsappgroep van de klas waar het meester- of juffenboek is gebleven! 😉

Bestellen? 

Het Mees Kees meester-/juffenboek – Mirjam Oldenhave & Rick de Haas / Uitgeverij Ploegsma –  € 10,00

Winnaars 5x Mees Kees meester en juffenboek

Gefeliciteerd!

Joy Lap, Dianne Feteris, Cindy Scheepers, Karin van Geest & Anne Zondag 

De boeken worden deze week naar jullie opgestuurd. Veel plezier met geven!

winactie mees kees meester en juffen boek

 

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.